Onze aanpak

Iedereen moet zorgeloos kunnen genieten van de groene buitenruimte, of het nu gaat om particulier, zakelijk of openbaar groen. Renders is zich bewust van de vele functies die groen kan hebben.

Ieder traject begint met een kennismakingsgesprek, waarin duidelijk wordt aan welke wensen en eisen het project moet voldoen.

  • Is het een particulier, zakelijk of openbaar project? Betreft het de woon- werk, of openbare ruimte?
  • Welk specifiek doel en functie moet uiteindelijk worden bereikt?
  • Welke sfeer en karakter dient te worden opgeroepen?
  • Wat is het beschikbare budget?

 

Ontwerp

Ieder project wordt op maat gesneden

Na kennismaking en analyse volgt het eerste ontwerp. Uw ideëen, wensen en kansen komen tot leven in de vorm van schetsen, presentaties, plattegronden of adviezen. Eventueel aangevuld met schaal- en perspectieftekeningen, aanzichten of doorsneden. Onze aanpak is altijd op maat gesneden, want elk project is anders.

 

Groeiproces

Vervolgens wordt het beeld verscherpt met nieuwe ideeën, inzichten, wijzigingen, accenten en indrukken. We geven u de tijd het concept naar uw visie te vormen, om uiteindelijk te komen tot een uitvoerbaar, realistisch en haalbaar eindplan. Beplanting, licht of architectuur, alle gewenste elementen komen samen in een uniek concept.

 

Aanleg & onderhoud

Ieder project heeft een vaste contactpersoon. Onze professionals zijn opgeleid en ervaren op het gebied van aanleg, bouwkunde, verlichting, beplantingen en waterbeheersing.