Particulier

Zorgeloos genieten.

Een met zorg aangelegde tuin is een verrijking voor elk huis. Het is een plek om in alle rust te genieten, maar ook een heerlijke omgeving om vrienden te ontvangen. En een tuin biedt speelruimte aan kinderen of kleinkinderen.

Renders is gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Zo houdt u uw hele project in één hand. Bij ons familiebedrijf begrijpen we alle verschillende functies die groen kan hebben.

 

Ontwerp

ontwerp landelijke tuin bij villa

Wilt u onze tuinontwerpen voor particuliere tuinen van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!

 
Iedereen moet zorgeloos moet kunnen genieten van de ruimte rond het huis. De buitenruimte kan in samenspraak met de tuinarchitect compleet nieuw worden ontworpen. Herinrichting van een bestaande tuin behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Aanleg

landelijke-tuin-Riethoven-duurzame-materialen-stoer-kindvriendelijk-1

Wilt u onze groene projecten voor particulieren van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!

 
Onze medewerkers zorgen voor een duurzame aanleg, waarbij Renders ook het benodigde grondwerk kan uitvoeren.

 

Onderhoud

Het verzorgen van tuinen is de tweede natuur van Renders. Met periodieke onderhoudsbeurten is een gezonde tuin het hele jaar door verzekerd. Bovendien wordt uw tuin er elk jaar mooier van. Maar ook bij een losstaande opdracht brengt Renders een tuin langere tijd in topconditie, voor iedere particulier. Dat is een zorgeloos gevoel. Makkelijker kan Renders het niet maken.

Particulier

Service en kwaliteit.

“Wij zijn een echt familiebedrijf. Mijn ouders zijn in 1963 gestart. Nu staan mijn broer en ik aan het roer. We hechten belang aan duurzame relaties met onze klanten. Wij willen de zorg voor hun tuin zoveel mogelijk uit handen nemen. Service, en een goede verhouding tussen de kwaliteit van ons werk en de prijs, zijn dus belangrijk. We weten heel goed wat we kunnen. Dat betekent ook dat we eerlijk durven te zijn als we vinden dat werkzaamheden niet bij ons passen. We proberen wel altijd flexibel te zijn. Soms wordt ons gevraagd iets te doen wat niet helemaal in het seizoen past.

Daar stoppen we dan extra energie in zodat het toch een succes wordt. Innovaties volgen we op de voet. Dat zie je terug bij onze groene wanden of daktuinen. Maar we gaan niet in op elke trend. We kijken altijd eerst of een ontwikkeling meerwaarde heeft voor onze klanten. Hun belang staat voorop, zakelijk of particulier. Onze mensen worden direct vanuit het management aangestuurd. Het merendeel werkt hier al lang. Iedereen kent elkaars kwaliteiten. Ook daardoor kunnen we goed werk leveren. Ik denk dat het geen toeval is dat veel mensen ons vinden via mond tot mond reclame.”

René Renders,
eigenaar

Onze projecten

Moderne stadstuin met vijver

Bekijk hier het Fotoboek

Parkachtige tuin in bosrijke omgeving

Bekijk hier het Fotoboek

Gerenoveerde, bosrijke tuin met koivijver

Bekijk hier het Fotoboek

Onderhoudsvriendelijke, moderne tuin

Bekijk hier het Fotoboek

Aanleg tuin bij moderne villa met groot hoogteverschil

Bekijk hier het Fotoboek

Kleine stadstuin met strakke vijver

Bekijk hier het Fotoboek