Zakelijk

Groen op maat.

Iedere buitenruimte heeft een functie. Een harmonieuze tuin geeft allure aan een bedrijfsgebouw. Een speels plantsoen zorgt voor ontspanning en plezier in de woonomgeving. En een goed onderhouden landschapspark biedt recreatiemogelijkheden tijdens elk seizoen.

De verzorging van groenvoorziening in het bedrijfsleven wordt steeds relevanter. In een tijd van duurzame vraagstukken wordt een bijdrage aan een gezond klimaat verwacht.

Renders is gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van zakelijke en openbare groenprojecten. Voor zowel binnen (kantoren of appartementencomplexen) als buiten. (bedrijventerreinen of openbaar groen) Ook kan Renders al het benodigde grondwerk uitvoeren.

Bij Renders begrijpen we alle verschillende functies die groen kan hebben. Zo houden we het hele project in één hand.

 

Ontwerp

ontwerp park renders groenprojecten riethoven

Wilt u onze tuinontwerpen voor zakelijk en openbaar groen van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door het fotoboek!

 
Met het oog op de functie zet Renders graag een extra stap. Bij een sociaal woningbouwplan werden de huurders betrokken bij de aanleg van het omliggende groen. In samenspraak met Renders maakten zij een keuze voor de aanplant.

 

Aanleg

Werknemers van Renders begeleidden vervolgens de beplantingswerken. Het gevolg is dat de bewoners zich beter thuis voelen in hun nieuwe woonomgeving. Bovendien stellen ze zich medeverantwoordelijk voor het groen. Dat is dubbele winst.

 
aanleg sociaal woningbouwplan samenwerking buurtbewoners betrokken aanplant keuze

Wilt u onze zakelijke en openbare groenprojecten van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!

 

Onderhoud

Continuïteit, supervisie en kostenbeheersing

Groenvoorzieningen gedijen bij goed onderhoud. Dat onderhoud is de tweede natuur van Renders. Renders kan het bedrijfsleven compleet ontzorgen. Duurzaam groen is het hele jaar door verzekerd.

Ook bij een losstaande opdracht brengt Renders de buitenruimte voor langere tijd in gezonde conditie. Een gedegen onderhoudsbeurt maakt uw tuin nog mooier. Dat geeft een geruststellend gevoel. Zorgelozer kan Renders het niet maken.

Onze onderhoudsploegen zijn beleefd en goed opgeleid. Vast, periodiek of op afroepbasis, duurzaam groenonderhoud is altijd gewaarborgd.

Zakelijk

Vooruitstrevend familiebedrijf.

“Wij zijn een echt familiebedrijf. Mijn ouders zijn in 1963 gestart. Nu staan mijn broer en ik aan het roer. Als je ruim 50 jaar bestaat ben je het stadium van alleen schoffelen en harken ontgroeid. We voelen ons thuis bij grotere groenprojecten. En we hechten belang aan duurzame relaties met onze klanten. Service, en een goede verhouding tussen de kwaliteit van ons werk en de prijs, zijn dus belangrijk. We weten heel goed wat we kunnen. Dat betekent ook dat we eerlijk durven te zijn als we vinden dat een werk niet bij ons past. We proberen wel altijd flexibel te zijn. Soms heb je een project dat niet in het seizoen past. Daar stoppen we dan extra energie in zodat het toch een succes wordt.

Ook als er iets te innoveren valt willen we daar graag bij zijn. Maar we gaan niet in op elke trend. We zijn vooruitstrevend zonder helemaal voorop te lopen. Het belang van onze klanten staat bovenaan. Ze hebben in principe één aanspreekpunt. Onze mensen worden direct vanuit het management aangestuurd. Het merendeel werkt hier al lang. Iedereen kent elkaars kwaliteiten. Ook daardoor kunnen we we goed werk leveren. Ik denk dat het geen toeval is dat veel klanten bij ons komen via mond tot mond reclame.”

René Renders,
eigenaar

Onze projecten

Aanleg tuin bij monumentaal historisch centrum

Bekijk hier het Fotoboek

Geveltuinen 'Brabants Stoepje' woonwijk Philipsdorp

Bekijk hier het Fotoboek

Groene aankleding Hotel Pullman

Bekijk hier het Fotoboek

Gezamenlijke moestuin woonwijk Drents Dorp

Bekijk hier het Fotoboek

Aanleg moderne daktuin appartementencomplex

Bekijk hier het Fotoboek

Groene buitenruimte herbestemming pastorie

Bekijk hier het Fotoboek