Schone lucht als bonus.

Met name in grote steden is steeds minder ruimte voor horizontaal groen. Binnen en buiten, hoog of laag, een groene wand of verticale tuin brengt een muur tot leven. Letterlijk. Een grauwe muur wordt omgetoverd tot een aangename blikvanger.

Een natuurlijke achtergrond zorgt voor een gezond gevoel van rust. De beplanting verandert vrijwel dagelijks van vorm, geur en kleur. In de loop der jaren heeft Renders veel ervaring opgedaan in de realisatie van verticale tuinen.

 

Groenwanden op maat

Wilt u onze verticale tuinen van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!

 
Onze expertise reikt verder dan de keuze voor de meest geschikte beplanting alleen. Achter elke wand gaat een op maat gesneden
systeem schuil, van de ophangmethode tot een volledig automatisch irrigatie- en voedingssysteem.

 

Onderhoud

verticale-tuin-lunetzorg-eindhoven-kantoorpand-volledig-beplant-klimplanten-gevelrekken-8

Wilt u onze verticale tuinen van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!

 
Daarnaast vergt een groene wand vakkundig onderhoud. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor de groene wand geeft Renders u 5 jaar volledige garantie op de beplanting. Ook dat geeft rust. Schone lucht is de bonus. Mooier kan Renders het niet maken.

Verticale Tuinen

Harmonie.

“Een verticale tuin aanleggen is maatwerk. Er komt veel techniek bij kijken. Welk systeem gebruik je? Hoe zorg voor de juiste beregening? Wat is de vereiste lichtinval? Ook een uitgekiende mix van planten is belangrijk. Niet elke plant is geschikt. En het beeld moet het hele jaar door kloppen. Bij Renders hebben we daar de laatste jaren veel ervaring in opgedaan.

Kennis die we gelukkig steeds vaker mogen toepassen. Bij nieuwbouwprojecten zitten we natuurlijk het liefst zo vroeg mogelijk met de architect aan tafel. Maar een groene wand later aanleggen is ook geen probleem. In elk geval zorgen we altijd voor harmonie met de omgeving. Niet alleen bij de aanleg, ook bij het onderhoud. Dat is ons vak. En daar zijn we, volgens mij, best goed in.”

Tom Lathouwers,
adviseur verticale tuinen

Onze projecten

Klimpanten gevel woonwijk Philipsdorp

Bekijk hier het Fotoboek

Verticale tuin meest duurzame kantoor van Nederland: Geelen Counterflow

Bekijk hier het Fotoboek

Grote groene wand showroom Venco Campus

Bekijk hier het Fotoboek

Verticale tuin met gevelrekken kantoorpand Lunetzorg

Bekijk hier het Fotoboek