Binnen of Buiten

Binnen

Mensen vinden het belangrijk om in een aangenaam binnenklimaat te werken. Een groene wand in uw kantoor is puur en aangenaam. Het laat u ontspannen zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen.

Groenwanden worden steeds relevanter in een tijd van ecologische vraagstukken. Met een verticale tuin haalt u het buitenleven naar binnen; planten produceren zuurstof, nemen fijnstof op, zijn warmte-isolerend én geluidsdempend.

 

Wilt u onze verticale tuinen van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!

 

Buiten

Buiten geeft een groene wand verdieping aan een (bedrijfs)tuin of terras. Planten zijn eenvoudig te vervangen of verwisselen. U heeft vrije keuze uit ons assortiment.

De ‘outdoor’ verticale tuinen zijn compleet afgewerkt, gemaakt van gegalvaniseerde metalen boxen en gefixeerd gemonteerd aan een verticaal frame dat 3 centimeter van de muur af staat. De complete groene wand wordt aan de muur gekoppeld, draagkrachtmeting is daarom belangrijk, met name bij schuine vlakken en hoekconstructies.

 

Gevelbegroeiing

Natuurlijk verzorgt Renders ook gevelbegroeiing zónder systeemgebruik. Bekleding door klimplanten is eenvoudig toepasbaar op bestaande bebouwing zoals bijvoorbeeld kantoorpanden of flatgebouwen. Een aangename vergroening van de wijk met lage onderhoudskosten.

 

geveltuinen-woonwijk-philipsdorp-brabants-stoepje-gevelgroen-aankleding-biodiversiteit-2

Wilt u onze verticale tuinen van dichtbij bekijken? Klik op de afbeelding en blader door de fotoboeken!